ЏЕКПОТ И БОНУС

ADMIRAL Jackpot

ADMIRAL џекпот е глобален прогресивен џекпот во сите Admiral клубови чија добивка е во висина до 2.000.000,- денари

Dual Drop Jackpot

Dual Drop Jackpot е прогресивен џекпот до 30.000 денари во сите Admiral клубови и се состои од 2 џекпота. Eдниот џекпот го добива 1 среќен добитник, а сумата од вториот џекпот подеднакво се дели на сите логирани играчи во клубот.

Мystic

Mystic бонус е прогресивен бонус во сите Admiral клубови чија добивка е во висина до 5.000 денари.

20FOR20
(Скопје)

20FOR20 е глобален временски jackpot само во Admiral клубовите во Скопје со следните добивки:

недела и понеделник
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивки х 20.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 30.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивки х 40.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 50.000 ден (мин.влог 10 ден)

вторник, среда и четврток
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивки х 30.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивки х 40.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 50.000 ден (мин.влог 10 ден)
1 добивка х 60.000 ден (мин.влог 10 ден)

петок и сабота
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивки х 30.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 40.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 60.000 ден (мин.влог 10 ден)
2 добивки х 150.000 ден (мин.влог 20 ден)

СЕКОЈ ДЕН:
1 добивка х 2.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
1 добивка х 3.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
1 добивка х 4.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
2 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
2 добивки х 6.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
2 добивки х 7.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
2 добивки х 8.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*
2 добивки х 9.000 ден (мин.влог 2,5 ден)*

*Добивките со сума помала од 10.000,- денари се исплаќаат како бонус

RUBIKON Jackpot
(Битола, Прилеп и Ресен)

RUBIKON jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Битола, Прилеп и Ресен со следните добивки:

понеделник, вторник, среда и недела
3 добивки х 6.000,- денари (мин.влог 2,5 ден)*
4 добивки х 25.000,- денари (мин.влог 10 ден)
3 добивки х 6.000,- денари (мин. влог 2,5 ден)*

четврток, петок и сабота
3 добивки х 7.000,- денари (мин.влог 2,5 ден)*
4 добивки х 35.000,- денари (мин.влог 10 ден)
3 добивки х 7.000,- денари (мин. влог 2,5 ден)*

* Добивките со сума помала од 10.000,- денари се исплаќаат како бонус

CENTAR4 Jackpot
(Велес, Кавадарци и Неготино)

CENTAR4 jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Велес, Кавадарци и Неготино со следните добивки:

понеделник, вторник, среда и недела
3 добивки х 4.000,- денари (мин.влог 2,5 ден)*
4 добивки х 15.000,- денари (мин.влог 10 ден)
3 добивки х 4.000,- денари (мин. влог 2,5 ден)*

четврток
3 добивки х 4.000,- денари (мин.влог 2,5 ден)*
4 добивки х 20.000,- денари (мин.влог 10 ден)
3 добивки х 4.000,- денари (мин. влог 2,5 ден)*

петок
3 добивки х 4.000,- денари (мин.влог 2,5 ден)*
4 добивки х 25.000,- денари (мин.влог 10 ден)
3 добивки х 4.000,- денари (мин. влог 2,5 ден)*

сабота
3 добивки х 4.000,- денари (мин.влог 2,5 ден)*
4 добивки х 30.000,- денари (мин.влог 10 ден)
3 добивки х 4.000,- денари (мин. влог 2,5 ден)*

* Добивките со сума помала од 10.000,- денари се исплаќаат како бонус

BOOMbastic Jackpot
(Струмица)

СЕКОЈ ДЕН

6 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
3 добивки х 10.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 30.000 ден (мин.влог 10 ден)

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус.

MEGA WIN Bonus
(Радовиш)

недела – четврток

2 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)
1 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 5 ден)

петок-сабота

2 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивка х 10.000 ден (мин.влог 5 ден)

LUCKY5 Jackpot
(Гевгелија)

LUCKY5 Jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Гевгелија со следните добивки:

понеделник-вторник
3 добивки х 3.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*

среда
3 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
1 добивка х 20.000 ден (мин.влог 10 ден)

четврток
3 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
1 добивка х 20.000 ден (мин.влог 10 ден)

петок-сабота
2 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
2 добивки х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

недела
4 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус

LUCKY5 Jackpot
(Штип)

LUCKY5 Jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Штип со следните добивки:

понеделник-вторник
3 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 15.000 ден (мин.влог 10 ден)

среда
3 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
1 добивка х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

четврток
3 добивки х 6.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 10 ден)
1 добивка х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

петок-сабота
2 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
1 добивка х 20.000 ден (мин.влог 10 ден)
1 добивка х 30.000 ден (мин.влог 10 ден)

недела
4 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 10 ден)

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус

LUCKY10 Bonus
(Виница, Кочани, Пробиштип)

LUCKY10 Bonus е глобален временски бонус само во Admiral клубовите во Виница, Кочани и Пробиштип со следните добивки:

СЕКОЈ ДЕН
7 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)
3 добивки х 10.000 ден (мин.влог 5 ден)

PEARL Jackpot
(Охрид)

PEARL Jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Охрид со следните добивки

понеделник
9 добивки х 3.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 5 ден)

вторник-четврток
2 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 15.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

  петок
4 добивки х 2.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
5 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 40.000 ден (мин.влог 10 ден)

 сабота
2 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 15.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

 недела
10 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус.

TRIPLE LUCK Jackpot
(Струга, Велешта, Дебар)

TRIPLE LUCK Jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Струга, Велешта и Дебар со следните добивки

понеделник
3 добивки х 3.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
5 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)*
2 добивки х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*

вторник
7 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)*
3 добивки х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*

среда
7 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)*
3 добивки х 6.000 ден (мин.влог 5 ден)*

четврток
3 добивки х 3.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
3 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)*
4 добивки х 6.000 ден (мин.влог 5 ден)*

петок
3 добивки х 3.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
4 добивки х 7.000 ден (мин.влог 5 ден)*
3 добивки х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

сабота
4 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)*
5 добивки х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
1 добивка х 30.000 ден (мин.влог 10 ден)

недела
5 добивки х 2.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
3 добивки х 5.000 ден (мин.влог 5 ден)*
2 добивки х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус.

Best of West Jackpot
(Гостивар, Тетово, Теарце и Кичево)

BEST OF WEST Jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Гостивар, Тетово, Теарце и Кичево со следните добивки

секој ден
2 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 7.000 ден (мин.влог 5 ден)*
2 добивки х 9.000 ден (мин.влог 5 ден)*
2 добивки х 11.000 ден (мин.влог 5 ден)
2 добивки х 35.000 ден (мин.влог 10 ден)

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус.

7x7 Jackpot
(Куманово)

7х7 Jackpot е глобален временски џекпот само во Admiral клубовите во Куманово со следните добивки

понеделник – вторник
3 добивки х 3.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
3 добивки х 6.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*

среда
3 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 6.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)*
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 10 ден)

четврток
3 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 7.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
1 добивка х 15.000 ден (мин.влог 10 ден)
1 добивка х 25.000 ден (мин.влог 10 ден)

петок-сабота
4 добивки х 5.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*
2 добивки х 15.000 ден (мин.влог 10 ден)
1 добивка х 50.000 ден (мин.влог 10 ден)

недела
7 добивки х 4.000 ден (мин.влог 2.5 ден)*

*Добивките со сума помала од 10.000 ден се исплаќаат како бонус.

FORTUNE Bonus
(Крива Паланка)

FORTUNE Bonus е временски bonus само во Admiral клуб Паланка во Крива Паланка со следните добивки

секој ден

2 добивки х 1.000 ден (мин.влог 2.5 ден)
2 добивки х 2.000 ден (мин.влог 2.5 ден)
1 добивка х 4.000 ден (мин.влог 5 ден)
1 добивка х 10.000 ден (мин.влог 10 ден)