JACKPOT

ADMIRAL Jackpot

ADMIRAL џекпот е глобален прогресивен џекпот во сите Admiral клубови чија добивка е во висина до

2.000.000,- денари

MIDI Jackpot

MIDI џекпот е стандарден прогресивен џекпот во сите Admiral клубови чија добивка е во висина до

100.000,- денари

MINI Jackpot

MINI џекпот е стандарден прогресивен џекпот во сите Admiral клубови чија добивка е во висина до

10.000,- денари

GIVE ME FIVE

GIVE ME FIVE е временски џекпот во сите Admiral клубови, петпати на ден чија добивка изнесува

2.353,- денари