КАРИЕРА

БАРАТЕ ИНТЕРЕСНА И ПЕРСПЕКТИВНА РАБОТА ВО УСПЕШНА КОМПАНИЈА?

Бидете дел од успешниот тим во АДМИРАЛ КАЗИНО !!!

Нашата најголема придобивка во повеќе од 10 години успешно работење се вработените кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина.

Кај нас ве очекуваат многу различни активности, предизвици, интензивна обука, Договор за работа во согласност со законот и атрактивна заработка. Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција, испратете го вашето CV.