Нов АДМИРАЛ клуб во центарот на Гостивар!

На улица Гоце Делчев бр.22 во Гостивар, во непосредна близина на меѓуградската автобуска станица, отворен е нов АДМИРАЛ клуб каде што можете да се опуштите и да се забавувате со најновите модели на апарати за игри на среќа, бесплатен пијалок и промотивни понуди прилагодени само за вас.

Повелете, Ве очекуваме!