КЛУБОВИ

Дебар

ДебарВо самото срце на Дебар отворен е нов АДМИРАЛ клуб во кој може да освоите некој од неверојатните џекпоти и бонуси, да играте на апарати за игри на среќа од најновата генерација со најпопуларни игри како и да доживеете ново ниво на забава во модерен амбиент. 8-ми Септември 1/1 и 2, Дебар

Види локација