КЛУБОВИ

Кожуф Гевгелија

Кожуф ГевгелијаЛоциран во центарот на градот, АДМИРАЛ „Кожуф“ е дефинитивно место каде што можете да имате многу забава и можности за добивки на најновите NOVOMATIC апарати за игри на среќа и електронски рулет. Бесплатни пијалоци и закуски се дел од искуството. Ул.Маршал Тито Бр.154

Види локација

Рандеву Гевгелија

Рандеву ГевгелијаКлуб лоциран на самата Македонско-Грчка граница во зградата на Царинската Управа. На површина од 263м2, ќе ги најдете најновите NOVOMATIC машини и електронски рулет на кои ќе имате можност да ја истражите магијата на нашите игри. Веднаш до клубот постои  и бистро каде можете да уживате во пијалок и закуска. Граничен премин Богородица лок.бр.50

Види локација