КЛУБОВИ

Булевар Гостивар

Булевар Гостивар Нов АДМИРАЛ клуб во центарот на Гостивар! На улица Гоце Делчев, во непосредна близина на меѓуградската автобуска станица, дојдете и видете зошто АДМИРАЛ е врвен бренд за игри на среќа во регионот. Мирно место каде што можете да се опуштите и да се забавувате со најновите модели на апарати за игри на среќа, бесплатен пијалок и промотивни понуди прилагодени само за вас!  …

Види локација

Вруток Гостивар

Вруток ГостиварАДМИРАЛ „Вруток“ – клуб на два ката и одлична локација во центарот на градот кој нуди избор на игри, апарати за игри на среќа и електронски рулет. Доколку сакате да се чувстувате премиум, посетете го ова елегантно место и  бидете добитник на некои од нашите редовни џекпоти и промоции.   Ул.Борче Јованоски бр.43

Види локација