КЛУБОВИ

Табакана Куманово

Табакана КумановоНашиот втор АДМИРАЛ клуб во Куманово е лоциран веднаш до новата автобуска станица и претставува победничка комбинација од традиција и модерна технологија. Покрај атрактивните апарати за игри на среќа, можете да најдете и рулет, што ви е гаранција за најдобра забава. Ул. Доне Божинов Бр.47

Види локација

Нама Куманово

Нама КумановоЛоциран во центарот на градот, АДМИРАЛ клуб „Нама“ нуди забава и најдобра услуга, но и комбинација од најновата технологија за игри на среќа и виско квалификуван персонал. Ќе бидете импресионирани од големиот избор на апарати за игри на среќа и можности за освојување на ЏЕКПОТ. Пробајте си ја среќата! Ул.Маршал Тито бр.10 Т.Ц.НАМА/приземје

Види локација