КЛУБОВИ

Неготино

НеготиноАДМИРАЛ клуб Неготино е јубилејниот 50-ти АДМИРАЛ клуб отворен во Македонија. Лоциран во центарот на Неготино, клубот се одликува со модерен ентериер, голем избор на апарати за игри на среќа, најнови игри и професионален персонал кој вашиот престој ќе го претвори во незаборавно и единствено искуство. Јане Сандански 13, Неготино

Види локација