КЛУБОВИ

Чинар Охрид

Чинар ОхридНа главниот булевар во градот, АДМИРАЛ клуб „Чинар“ е најмаркантното место во центарот на Охрид. Играчите можат да уживаат во големиот избор на апарати за игри на среќа и 2 електронски рулети на двата ката. Атмосферата ќе ви даде незаборавно искуство и многу можности за добивки! Бул. Туристичка Бр.77А

Види локација

Здравје Охрид

Здравје ОхридБлизу до Охридската ривиера, во строгиот центар на градот, АДМИРАЛ клуб „Здравје“ е најдоброто место каде што играчите можат да се забавуваат со различни видови на игри ексклузивно овозможени од NOVOMATIC – лидер во глобалната индустрија на игри на среќа ! Ул.Партизанска бр.1

Види локација