КЛУБОВИ

Точила Прилеп

Точила ПрилепАпарати за игри на среќа и електронски рулет со најнови и најпопуларни игри, бесплатни пијалоци за играчи, различни џекпоти, атрактивна локација и професионален персонал се клучни фактори за успех на овој АДМИРАЛ клуб во Прилеп. Ул.Пере Тошев Бр.8/1,2

Види локација

Прилапон Прилеп

Прилапон ПрилепПрекрасна локација, опуштена атмосфера и одлична услуга го карактеризираат нашиот АДМИРАЛ клуб кој работи 24/7 и нуди забава со различни игри на апаратите за игри на среќа, како и на електронскиот рулет. Нашите играчи може да уживаат во пријатната атмосфера, бесплатниот пијалок и можноста да бидат добитници на некоја од нашите редовни награди, промоции…

Види локација