КЛУБОВИ

Пробиштип Пробиштип

ПробиштипАДМИРАЛ воведува нов стандард во доменот на игри на среќа во Пробиштип. На повеќе од 350 м2 на два ката, имате можност да играте на два електронски рулети и 63 апарати за игри на среќа од најновата генерација кои гарантираат сигурни добивки со широк спектар на џекпоти и промоции. Ве очекуваме во ексклузивен амбиент и…

Види локација