КЛУБОВИ

Мега Радовиш

Мега РадовишМал интимен клуб лоциран во центарот на Радовиш со ексклузивен  ентериер и премиум услуга е вистинскиот опис на овој АДМИРАЛ клуб. Бидете наш гостин, пробајте ги нашите игри и доживејте магично искуство! Ул.22-РИ Октомври бр.1 Б-4-2

Види локација