КЛУБОВИ

Исар Штип

Исар ШтипНовиот АДМИРАЛ клуб во Штип со површина од повеќе од 400м2 ги отвори своите врати за посетителите и љубителите на игрите на среќа. Влезете во светот на забавата, почувствувајте ја одличната атмосфера и уживајте во најновите игри на еден од 95-те апарати за игри на среќа или завземете го своето место покрај рулетот. Ве…

Види локација

Штип

ШтипАДМИРАЛ клуб Штип е препознатлив по својата централна локација во градскиот трговски центар и декоративните детали одбрани да ги привлечат посетителите. Елегантниот амбиент е надополнет со врвна услуга и внимателно дизајнирани комбинации  од најсовремени апарати кои АДМИРАЛ може да ги понуди. Ул. Кеј Маршал Тито Бр.37 лок.7А

Види локација