КЛУБОВИ

Велешта Струга

Велешта, СтругаВо с.Велешта во близина на Струга, АДМИРАЛ ги отвори вратите на новиот клуб за своите верни играчи. Новиот клуб е модерно дизајниран објект кој ги следи најсовремените трендови на АДМИРАЛ во ентериер, избор на апарати за игри на среќа,бонуси и џекпоти кои вашето искуство ќе го направат да биде незаборавно. 418, Струга

Види локација

Дрим Струга

Дрим СтругаЛоциран во градот Струга, во центарот, близу до Охридското Езеро, АДМИРАЛ „Дрим“ има разновидни популарни игри на апаратите за игри на среќа, како и на електронскиот рулет. Уживајте во моментите поминати во АДМИРАЛ клуб, почувствувајте ја возбудата и дајте си шанса да бидете добитник! Ул.15-ти КОРПУС бр.28

Види локација