КЛУБОВИ

Глобал Струмица

Глобал СтрумицаУште еден АДМИРАЛ клуб во срцето на Струмица зад ТЦ Глобал ги отвори вратите за своите верни играчи. Препознатлив современ дизајн на екстериер и ентериер, најнови апарати за игри на среќа и игри создадени за ваше уживање во забавата. Васил Сурчев бр.1/1, Струмица

Види локација

Треска Струмица

Треска СтрумицаНов, модерен и елегантен АДМИРАЛ клуб во Струмица на транзитниот пат во комплексот Треска. Големото внимание во дизајнот на ентериерот и изборот на најситни детали го прават еден од најубавите клубови кој нуди посебна удобност на сите наши посетители. Климент Охридски бр.1, Струмица

Види локација

Беласица Струмица

Беласица СтрумицаПробајте си ја среќата и поминете незаборавни мигови во моредна атмосфера со најсовремени апарати за игри на среќа/ Проверете ги најновите промоции и џекпоти и уживајте во бесплатниот пијалок. Ул.Благој Јанков-Мучето Бр.8, влез 1, објект 1,2,3

Види локација