КЛУБОВИ

Теарце

ТеарцеВо Теарце, тетовско, го отворивме 48-миот АДМИРАЛ клуб кој ги следи трендовите во оваа индустрија. Клуб Теарце се карактеризира со модерен дизајн, пријатна атмосфера и професионален персонал. Како и во другите АДМИРАЛ клубови, можете да уживате во најновите игри на апаратите за игри на среќа и да се забавувате. 101 бр.ББ, Теарце

Види локација