КЛУБОВИ

Шапка Тетово

Шапка ТетовоЕден од најголемите АДМИРАЛ клубови во нашата земја, лоциран спроти главниот плоштад во центарот на градот како дел од хотел Лирак. Со својот нов, модерен и импресивен дизајн, овој клуб е пријатно место кое нуди забава на највисоко ниво, бесплатни пијалоци 24/7 и одлична услуга. Ќе ни претставува задоволство доколку ни бидете гостин, затоа…

Види локација