КЛУБОВИ

Вила Зора Велес

Вила Зора ВелесНовиот АДМИРАЛ клуб Вила Зора во Велес со својот современ ентериер и прекрасен амбиент ќе ви овозможи релаксација и одлична забава на најсовремени апарати за игри на среќа. Бесплатните пијалоци, професионалниот персонал и големите добивки се причина повеќе за да го посетите. Благој Ѓорев бр.110А/1, Велес

Види локација

Палас Велес

Палас ВелесАДМИРАЛ клуб лоциран во строгиот центар на градот, нуди најнови игри, одлична услуга и можност да поминете прекрасни моменти во текот на денот или ноќта. Коктели и промо вечери, џекпоти, како и многу други изненадувања кои ќе ви овозможат незаборавно искуство! Ул.Маршал Тито бр.1/1 Приземје

Види локација