ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ

Клубовите се отворени 24/7 нудејќи редовни “Mini” и “Midi” прогресивни џекпоти, голем прогресивен Admiral џекпот и петпати дневно “Give me five – временски бонус. Покрај редовните џекпоти и бонуси, постојано организираме и различни промоции и дполнителни џекпоти и бонуси за разни настани.