Уште еден Адмирал клуб во Велес

На 12.11.2020 започна со работа новиот Адмирал клуб во Велес – Вила Зора, лоциран на ул. Благој Ѓорев бр.110А/1. Тука можете да се релаксирате и забавувате во пријатниот амбиент на најсовремени апарати за игри на среќа и да освоите една од големите добивки.