Два нови клубови во Скопје и Струмица се отворија на 19.11.2021 год.

Два нови клубови во Скопје, Ченто и Струмица, Треска се отворија на 19.11.2021 На 19.11.2021 година започнаа со работа уште два нови АДМИРАЛ клубови, еден во населба Ченто во Скопје на ул.Антон Попов бр.78/2, веднаш до бензинската станица на Макоил, а другиот во Струмица на ул.Климент Охридски бр.1 на транзитниот пат во комплексот Треска. Клубовите…

Прочитај повеќе

ADMIRAL продолжува со својата поддршка за младите и талентирани лица во различни области на уметноста.

ADMIRAL продолжува со својата поддршка за младите и талентирани лица во различни области на уметноста. Минатата недела претставник на ADMIRAL ја врачи донацијата составена од електрична гитара Schecter Nick Johnston Trad-HSS и појачало од марката Peavey на младата надежна гитаристка Гентиана Јашари. Гентиана е член на музичката група YOLO Band од Гостивар кои до сега…

Прочитај повеќе

Уште еден нов АДМИРАЛ клуб во Штип се отвори на 11.08.2021 година!

Уште еден нов АДМИРАЛ клуб во Штип се отвори на 11.08.2021 година! Повелете на ул.Сремски Фронт бр.26б и уживајте во голем број на современи апарати за игри на среќа. Новиот АДМИРАЛ клуб во Штип со површина од повеќе од 400м2 ги отвори своите врати за посетителите и љубителите на игрите на среќа. Влезете во светот…

Прочитај повеќе

Групацијата NOVOMATIC започна со голема крводарителска акција

Групацијата NOVOMATIC започна со голема крводарителска акција Во соработка со Институтот за трансфузиона медицина – Скопје, групацијата NOVOMATIC започна со голема крводарителска акција во која се вклучени вработените во автомат клубовите Адмирал и Астра, Казино Фламинго Хотел Гевгелија и ХТЛ Македонија. Денес тие даруваа крвни единици во Домот на хуманитарни акции Даре Џамбаз во Скопје…

Прочитај повеќе

Уште еден Адмирал клуб во Велес

Уште еден Адмирал клуб во Велес На 12.11.2020 започна со работа новиот Адмирал клуб во Велес – Вила Зора, лоциран на ул. Благој Ѓорев бр.110А/1. Тука можете да се релаксирате и забавувате во пријатниот амбиент на најсовремени апарати за игри на среќа и да освоите една од големите добивки.

Прочитај повеќе