Во центарот на Скопје е отворен нов Адмирал клуб

Во центарот на Скопје е отворен нов Адмирал клуб „Дувет“ опремен според најновите стандарди во индустријата на игри на среќа. Клубот се наоѓа на ул.Наум Наумовски – Борче бр.40.