Велешта, Струга

Во с.Велешта во близина на Струга, АДМИРАЛ ги отвори вратите на новиот клуб за своите верни играчи. Новиот клуб е модерно дизајниран објект кој ги следи најсовремените трендови на АДМИРАЛ во ентериер, избор на апарати за игри на среќа,бонуси и џекпоти кои вашето искуство ќе го направат да биде незаборавно.

418, Струга