Здравје Охрид

Близу до Охридската ривиера, во строгиот центар на градот, АДМИРАЛ клуб „Здравје“ е најдоброто место каде што играчите можат да се забавуваат со различни видови на игри ексклузивно овозможени од NOVOMATIC – лидер во глобалната индустрија на игри на среќа !

Ул.Партизанска бр.1