Аплицирај Контактирај не

Oвластен сметководител:

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Бидете дел од успешниот тим во АДМИРАЛ КАЗИНО !!! МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје е општествено одговорна компанија која брои повеќе од 700 вработени, дел од големото NOVOMATIC семејство, лидер во индустријата за игри на среќа и забавни игри. Нашата најголема придобивка во повеќе од 15 години успешно работење се вработените кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина. Нашите вработени со нивната посветеност и лојалност , се клучен дел од успесите и растот на компанијата во целост.


МА ГАМИНГ нуди:

- работен однос на определено време од 3 месеци (со можност за продолжување), на полно работно време од 40 часа неделно;

- работа во брзорастечка компанија ;

- работа во млад, креативен и амбициозен тим ;

- брза и динамична работа ;

- отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина ;

- можност за професионално усовршување и напредување ;

- јасно поставено скалило на одговорности и очекувања ;

- плата од 53.550,00 МКД;

- можност за остварување бонуси и награди на месечната плата ;

- законски надоместоци (регрес, минат труд, јубилејни награди, ноќен труд, сменско работење, работа во празник, работа во ден недела) и други надоместоци (склучување на брак, смрт во семејството, награда за најдобар работник во администрација, новогодишна награда) ;

- право на 20 работни дена платен годишен одмор ;

- награда за препорачан пријател ;

- новогодишни прослави, забави за нови подружници и родендени на клубови, можност за учество на тим билдинг настани.


МА ГАМИНГ бара минимум потребни квалификации:

- минимум завршено ВСС – Економски факултет ;

- работно искуство минимум 5 години во областа сметководство и финансии и задолжително поседување на лиценца за Овластен сметководител ;

- Познавање на MS Office пакетот и работење во Excel ;

- Познавање на Англиски јазик ;

- Возачка дозвола: Б категорија.


Дополнителни квалификации:

- флексибилност и проактивност ;

- друштвеност, комуникативност и позитивен став ;

- самоиницијативност во секојдневната работа, тимска работа и способност за работа под притисок ;

- умешност во решавање на конфликтни ситуации ;

- чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност ;

- прецизност и брзина во извршување на секојдневните работи ;

- ведар дух, енергичност и смисла за хумор .


Кај нас ве очекуваат многу различни активности, предизвици, интензивна обука, Договор за работа во согласност со законот и атрактивна заработка. Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција, испратете го вашето CV на емаил: contact@admiralclub.com.mk , со назнака за регионот за кој аплицирате.

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Аплицирај
Како може да аплицирам?
Дали искуство е задолжително?
Како се определува распоредот на смени?
Колку време трае обуката?
Како се определува местото на работа?
Што е обезбедено и какви дополнителни поволности се понудени?
Нема одбрано фајл
Често постаувани прашања...
Како може да аплицирам?
Дали искуство е задолжително?
Како се определува распоредот на смени?
Колку време трае обуката?
Како се определува местото на работа?
Што е обезбедено и какви дополнителни поволности се понудени?

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Прочитај повеќе