Аплицирај Контактирај не

ПРИДРУЖИ СЕ НА ТИМОТ

Во потрага си по нова работа која е интересна и перспективна, но сигурна и добро платена? Поседуваш одлични комуникациски вештини, самоиницијативноста и работа во тим ти се јака страна, динамичен си и умешен во работа под притисок? Тогаш ПРИДРУЖИ СЕ НА ТИМОТ Барам работа

Отворени позиции:

Касиер/ка

(Скопје, Прилеп, Битола)

Во потрага си по нова работа, која е интересна и перспективна, но и сигурна и добро платена? Ако поседуваш одлични комуникациски вештини, самоиницијативноста и работа во тим ти е јака страна, динамичен си и умешен во работа под притисок? Тогаш Адмирал е за тебе!!МА Гаминг ДООЕЛ, општестве...
Аплицирај

Хигиеничар/ка

(Скопје)

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Тогаш АДМИРАЛ е за тебе! МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје е општествено одговорна компанија која брои повеќе од 700 вработени, дел од големото NOVOMATIC семејство, лидер во индустријата за игри на среќа и забавни игри.Нашата најголема прид...
Аплицирај

Сметководител/ка

(Скопје)

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Бидете дел од успешниот тим во АДМИРАЛ !!! МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје е општествено одговорна компанија која брои повеќе од 700 вработени, дел од големото NOVOMATIC семејство, лидер во индустријата за игри на среќа и забавни игри.Наш...
Аплицирај

1. Касиер/ка:

Во потрага си по нова работа, која е интересна и перспективна, но и сигурна и добро платена? Ако поседуваш одлични комуникациски вештини, самоиницијативноста и работа во тим ти е јака страна, динамичен си и умешен во работа под притисок?

Тогаш Адмирал е за тебе!!


МА Гаминг ДООЕЛ, општествено одговорна компанија, основана е уште од 2009 година во Македонија и денес брои повеќе од 700 вработени. Со повеќе од 10 години успешно работење, МА Гаминг, како своја најголема придобивка ги смета своите вработени кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина. Нашите вработени, со нивната посветност и лојалност, се клучен дел од успесите и растот на компанијата во целост. Кај нас ве очекуваат многу различни активности и нови предизвици


Доколку веруваш дека си за оваа работа тогаш 

МА Гаминг ти нуди:

- Сигурна работа во успешна и брзорастечка компанија

- Јасно поставено скалило на работни обврски и очекувања

- Работа во забавна и динамична средина

- Тимско работење, со добри меѓучовечки односи и пријатна работна атмосфера

- Компетитивна плата и бонуси, 

- Договор за работа во согласност со законот, 20 дена годишен одмор, регрес, платени ноќни смени, празници и недели, подарок за склучување на брак 

- Бонус за препорачан пријател за работа

- Колективно осигурување

- Работа во смени, со одличен однапред предвиден распоред и до 10 слободни денови во месецот

- Обезбедена обука од прв ден

- Можност за професионално усовршување и напредување


Потребни вештини и барања:

- Завршено средно образование

- Способност за работа под притисок и умешност во решавање на конфликти

- Чесен однос кон работата, доверливост и лојалност

- Љубезност и педантност, позитивен и ведар дух

- Одговорност и прецизност при извршување на работните обврски

- Способност за правилно ракување со парични средства

- Одлични комуникациски вештини за услуга на клиенти

- Претходно работно искуство не е задолжително


Ако сметаш дека си идеален за оваа работа, аплицирај и вработи се како Касиер/ка и биди дел од успешниот тим на Адмирал казино. Испратете го вашето CV, со контакт број, и доколку сте избрани во потесен круг, ќе бидете повикани на интервју

Аплицирај

2. Хигиеничар/ка:

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Тогаш АДМИРАЛ е за тебе!

МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје е општествено одговорна компанија која брои повеќе од 700 вработени, дел од големото NOVOMATIC семејство, лидер во индустријата за игри на среќа и забавни игри.

Нашата најголема придобивка во повеќе од 15 години успешно работење се вработените кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина. Нашите вработени со нивната посветеност и лојалност , се клучен дел од успесите и растот на компанијата во целост.


МА ГАМИНГ нуди:

- работа во брзорастечка компанија ;

- работа во млад, креативен и амбициозен тим ;

- отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина ;

- можност за професионално напредување ;

- јасно поставено скалило на одговорности и очекувања ;

- компетитивна плата;

- законски надоместоци (регрес, минат труд, јубилејни награди) и други надоместоци (склучување на брак, смрт во семејството, новогодишна награда) ;

- право на 20 работни дена платен годишен одмор ;

- работно време од 08:00 до 12:00 часот секој работен ден во неделата ;

- награда за препорачан пријател ;

- искуство не е неопходно, бидејќи е обезбедена обука ;

- обезбедена работна униформа ;

- бесплатни безалкохолни пијалоци и кафиња во текот на работната смена ;

- новогодишни прослави, забави за нови подружници и родендени на клубови.


МА ГАМИНГ бара:

- со или без ССС ;

- флексибилност и проактивност ;

- друштвеност, комуникативност и позитивен став ;

- самоиницијативност во секојдневната работа ;

- чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност .


Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција, аплицирајте и испратете го вашето CV со контакт број.

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Аплицирај

3. Сметководител/ка:

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Бидете дел од успешниот тим во АДМИРАЛ !!! МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје е општествено одговорна компанија која брои повеќе од 700 вработени, дел од големото NOVOMATIC семејство, лидер во индустријата за игри на среќа и забавни игри.

Нашата најголема придобивка во повеќе од 15 години успешно работење се вработените кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина. Нашите вработени со нивната посветеност и лојалност , се клучен дел од успесите и растот на компанијата во целост.


МА ГАМИНГ нуди:

работа во брзорастечка компанија ;

работа во млад, креативен и амбициозен тим ;

брза и динамична работа ;

отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина ;

можност за професионално усовршување и напредување ;

јасно поставено скалило на одговорности и очекувања ;

можност за остварување бонуси и награди на месечната плата ;

законски надоместоци (регрес, минат труд, јубилејни награди, ноќен труд, сменско работење, работа во празник, работа во ден недела) и други надоместоци (склучување на брак, смрт во семејството, награда за најдобар работник во автомат клуб, новогодишна награда) ;

право на 20 работни дена платен годишен одмор ;

награда за препорачан пријател ;

новогодишни прослави, забави за нови подружници и родендени на клубови, можност за учество на тим билдинг настани.


МА ГАМИНГ бара минимум потребни квалификации:

минимум завршено ВСС – Економски факултет ;

работно искуство минимум од 2 до 5 години во областа сметководство и финансии и задолжително поседување на лиценца за сметководител ;

Познавање на MS Office пакетот и работење во Excel ;

Познавање на Англиски јазик ;

Возачка дозвола: Б категорија.

Дополнителни квалификации:

флексибилност и проактивност ;

друштвеност, комуникативност и позитивен став ;

самоиницијативност во секојдневната работа, тимска работа и способност за работа под притисок ;

умешност во решавање на конфликтни ситуации ;

чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност ;

прецизност и брзина во извршување на секојдневните работи ;

ведар дух, енергичност и смисла за хумор .


Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција, аплицирајте и испратете го вашето CV со контакт број.

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Аплицирај
Често постаувани прашања...
Како може да аплицирам?
Дали искуство е задолжително?
Како се определува распоредот на смени?
Колку време трае обуката?
Како се определува местото на работа?
Што е обезбедено и какви дополнителни поволности се понудени?

Што значи да работиш за МА ГАМИНГ?

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Прочитај повеќе