АДМИРАЛ подготви изненадување за сите дами на 8-ми Март 2024 година (петок) - еднократен БОНУС во вредност 300 денари во период од 20 до 02 часот.

Драги дами, повелете во АДМИРАЛ, регистрирајте се или логирајте се на Бонус Системот и добијте промо бонус по повод вашиот празник.