Еден од првите клубови на Адмирал - Национал во Битола, деновиве ги отвори своите врати реновиран според најсовремените стандарди во индустријата за изглед на ентериерот со што посетителите уште повеќе ќе уживаат во амбиентот и пријатната атмосфера во клубот.