Денес започна со работа реновираниот клуб Вила Зора во Велес, обновен според најсовремените стандарди во индустријата за игри на среќа. Влезете во светот на забавата, удобноста и софистицираноста и посетете го Адмирал клуб Вила Зора на ул.Благој Ѓорев бр.110А, Велес.