На 29-ти мај го прославуваме вториот роденден на Адмирал клуб Момин Поток Скопје со настап на Лаура Крлиу. Специјално за сите гости таа вечер подготвивме многу џекпоти и бонуси во вкупна вредност од 258.000 денари.