Аплицирај Контактирај не

Хигиеничар/ка:

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Тогаш АДМИРАЛ е за тебе!

МА ГАМИНГ ДООЕЛ Скопје е општествено одговорна компанија која брои повеќе од 700 вработени, дел од големото NOVOMATIC семејство, лидер во индустријата за игри на среќа и забавни игри.

Нашата најголема придобивка во повеќе од 15 години успешно работење се вработените кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина. Нашите вработени со нивната посветеност и лојалност , се клучен дел од успесите и растот на компанијата во целост.


МА ГАМИНГ нуди:

- работа во брзорастечка компанија ;

- работа во млад, креативен и амбициозен тим ;

- отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина ;

- можност за професионално напредување ;

- јасно поставено скалило на одговорности и очекувања ;

- компетитивна плата;

- законски надоместоци (регрес, минат труд, јубилејни награди) и други надоместоци (склучување на брак, смрт во семејството, новогодишна награда) ;

- право на 20 работни дена платен годишен одмор ;

- работно време од 08:00 до 12:00 часот секој работен ден во неделата ;

- награда за препорачан пријател ;

- искуство не е неопходно, бидејќи е обезбедена обука ;

- обезбедена работна униформа ;

- бесплатни безалкохолни пијалоци и кафиња во текот на работната смена ;

- новогодишни прослави, забави за нови подружници и родендени на клубови.


МА ГАМИНГ бара:

- со или без ССС ;

- флексибилност и проактивност ;

- друштвеност, комуникативност и позитивен став ;

- самоиницијативност во секојдневната работа ;

- чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност .


Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција, аплицирајте и испратете го вашето CV со контакт број.

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Аплицирај
Како може да аплицирам?
Дали искуство е задолжително?
Како се определува распоредот на смени?
Колку време трае обуката?
Како се определува местото на работа?
Што е обезбедено и какви дополнителни поволности се понудени?
Нема одбрано фајл
Често постаувани прашања...
Како може да аплицирам?
Дали искуство е задолжително?
Како се определува распоредот на смени?
Колку време трае обуката?
Како се определува местото на работа?
Што е обезбедено и какви дополнителни поволности се понудени?

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Прочитај повеќе