Apply Contact Us

JOIN THE TEAM

Are you looking for a new job that is interesting and perspective, but reliable and well paid? Do you have excellent communication skills, self-initiative and teamwork are your strengths, are you dynamic and skilled in working under pressure? Then JOIN THE TEAM Looking for job?

Open Jobs:

Oвластен сметководител

(Skopje)

...
Apply

Касиер/ка

(Skopje, Kavadarci)

Во потрага си по нова работа, која е интересна и перспективна, но и сигурна и добро платена? Ако поседуваш одлични комуникациски вештини, самоиницијативноста и работа во тим ти е јака страна, динамичен си и умешен во работа под притисок? Тогаш Адмирал е за тебе!!МА Гаминг ДООЕЛ, општестве...
Apply

1. Oвластен сметководител:

Apply

2. Касиер/ка:

Во потрага си по нова работа, која е интересна и перспективна, но и сигурна и добро платена? Ако поседуваш одлични комуникациски вештини, самоиницијативноста и работа во тим ти е јака страна, динамичен си и умешен во работа под притисок?

Тогаш Адмирал е за тебе!!


МА Гаминг ДООЕЛ, општествено одговорна компанија, основана е уште од 2009 година во Македонија и денес брои повеќе од 700 вработени. Со повеќе од 10 години успешно работење, МА Гаминг, како своја најголема придобивка ги смета своите вработени кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заеднички ја креираат својата светла иднина. Нашите вработени, со нивната посветност и лојалност, се клучен дел од успесите и растот на компанијата во целост. Кај нас ве очекуваат многу различни активности и нови предизвици


Доколку веруваш дека си за оваа работа тогаш 

МА Гаминг ти нуди:

- Сигурна работа во успешна и брзорастечка компанија

- Јасно поставено скалило на работни обврски и очекувања

- Работа во забавна и динамична средина

- Тимско работење, со добри меѓучовечки односи и пријатна работна атмосфера

- Компетитивна плата и бонуси, 

- Договор за работа во согласност со законот, 20 дена годишен одмор, регрес, платени ноќни смени, празници и недели, подарок за склучување на брак 

- Бонус за препорачан пријател за работа

- Колективно осигурување

- Работа во смени, со одличен однапред предвиден распоред и до 10 слободни денови во месецот

- Обезбедена обука од прв ден

- Можност за професионално усовршување и напредување


Потребни вештини и барања:

- Завршено средно образование

- Способност за работа под притисок и умешност во решавање на конфликти

- Чесен однос кон работата, доверливост и лојалност

- Љубезност и педантност, позитивен и ведар дух

- Одговорност и прецизност при извршување на работните обврски

- Способност за правилно ракување со парични средства

- Одлични комуникациски вештини за услуга на клиенти

- Претходно работно искуство не е задолжително


Ако сметаш дека си идеален за оваа работа, аплицирај и вработи се како Касиер/ка и биди дел од успешниот тим на Адмирал казино. Испратете го вашето CV, со контакт број, и доколку сте избрани во потесен круг, ќе бидете повикани на интервју

Apply
Frequently Asked Questions...
How can I apply?
Is it mandatory to have an experience?
How is the shifts schedule determined?
How long does the training take?
How is the working place location determined?
What is provided and what are the additional benefits offered?

What does it mean to work for MA GAMING?

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Read More