Аплицирај Контактирај не
2009

Година на основање

730+

Вработени

55

Клубови

2672

Играчки места

ПРОМОЦИИ

Во своeто портфолио ADMIRAL има голем број на џекпоти и бонуси, прогресивни и временски, глобални и локални. Со регистрирање на софистицираниот БОНУС СИСТЕМ, секој логиран играч се стекнува со право на посебни бенефиции.

Кон сите промоции

КЛУБОВИ

Брендот ADMIRAL е присутен во Македонија уште од 2009 година. Компанијата е дел од светски познатата групација NOVOMATIC и ја покрива целата земја со своите луксузни и ексклузивни клубови.

Клубови

ВЕСТИ

Следете ги новостите за најновите отворени клубови во Ваша близина, ексклузивни понуди и бидете во тек и дел од нашите спортски и културни активности, хуманитарни настани и акции. Кон сите вести

ПРОМОЦИИ

Во своeто портфолио ADMIRAL има голем број на џекпоти и бонуси, прогресивни и временски, глобални и локални. Со регистрирање на софистицираниот БОНУС СИСТЕМ, секој логиран играч се стекнува со право на посебни бенефиции.

КЛУБОВИ

Брендот ADMIRAL е присутен во Македонија уште од 2009 година. Компанијата е дел од светски познатата групација NOVOMATIC и ја покрива целата земја со своите луксузни и ексклузивни клубови.

ВЕСТИ

Следете ги новостите за најновите отворени клубови во Ваша близина, ексклузивни понуди и бидете во тек и дел од нашите спортски и културни активности, хуманитарни настани и акции.

Ние користиме колачиња со цел да го подобриме Вашето искуство на нашиот веб сајт.

Прочитај повеќе